Ce zonă să vizitezi în Bali: Canguu

Canggu mult mai mult decât o zonă turistică unde vizitezi câteva obiective turistice, este o zonă unde ai parte de mult mai multe activități inedite cu familia.

Templu Tanah Lot care în limba balineza se traduce în mare. Este unul dintre cele mai importante repere, de neratat, de pe insulă. Este situat pe o stâncă mare din larg, care a fost modelată continuu de-a lungul anilor de valurile oceanului.

Poveste

Toți localnicii spun că templul ar fi blestemat, iar cuplurile necăsătorite care vizitează templul sunt menite să se despartă la scurt timp, fară motive întemeiate.

8994658f 13ad 4106 Bde4 856450359f47

Splash Waterpark Bali este unul dintre cele mai bune parcuri acvatice din Bali, fiind potrivit pentru familii. Oferă un număr mare de piscine și tobogane de cea mai bună calitate, care se potrivesc atât adulților, cât și copiilor.

Edited2splashw

Gerden Bali este un centru de îngrijire a copiilor care oferă un mediu de învățare distractiv și stimulant. Are 7 săli de clasă, o sală extracurriculara, locuri de joacă și o grădină mare. Cele mai multe dintre clasele sale sunt destinate copiilor intre 18 luni și 6 ani, cu programe de mai multe zile, cum ar fi arte și meșteșuguri balineze și cursuri de gătit.

11 1505106721

Centru de Echitație Bali întâmpină familiile cu plimbări relaxante cu ponei și cai dresați, oferind și tabere de zi pentru copii. Daca nu ați călărit niciodată, centru oferă lecții pentru adulți și copii. Tot aici veți găsi o piscina, restaurante și un loc de joacă cu vedere la arena de echitație.

Bali Equestrian Centre

Bali Island Horse oferă excursii de calorie în sate, temple locale, câmpuri de orez, precum și o escala la o peșteră de lilieci. Centrul lucrează cu unul dintre cei mai importanți nutriționiști din Austria, hranindu-și caii cu hrană naturală. Tururile de bază durează aproximativ 2 ore, iți recomand să iți rezervci un tur de seară pentru a putea merge pe plaja să vezi apusul.

9f