Ce zonă să vizitezi în Bali: viața de noapte

Bali este cu siguranță o destinație, un paradis de relaxare și de calm, situată între plajele și pădurile luxuriante, dealuri presărate cu terase de orez și o mulțime de temple.

Însă Bali este renumit printre cei dornici de destinații ideale pentru viața de noapte și distracție neînfranată. Viața de noapte devine mai intensă la apusul soarelui, deși petrecerea începe cu mult înainte pe plajă.

Viață de noapte din Bali este concentrată în zonele din sud, între Kuta și Seminyak, unde veți găsi cele mai multe cluburi și baruri.

Design Fără Titlu (6)

Seminyak  supranumit  capitala balneară de lux din Bali, oferă calitate superioară într-un cadru sofisticat, cu atât de multe opțiuni din care să alegi, de la restaurante cu preparate notabile în scena culinară internațională; buticuri de modă exclusive și magazine de stil; terase și cluburi precum în Ibiza, amplasate lângă mare.

Această zonă a devenit unul dintre locurile cu viață de noapte cea mai vibrantă din lume.

Kuta, aici viață de noapte este foarte animată datorită prezenei de zeci de baruri și cluburi cu ring de dans, dj și vizitatori internaționali. Petrecerea, de obicei, începe cu întârziere, aproape de miezjul nopții și continuă până la primele ore ale dimineții. De-a lungul Benesari Street și Kuta Beach Road veți găsi o mulțime de baruri cu piscine, cu vedere spectaculoasă spre ocean.

Legian este situate între Kuta și Seminyak, strada principal este presărată cu cele mai multe cluburi de noapte din Bali, fiind un amestec bogat de opțiuni pentru viata de noapte.

Design Fără Titlu (5)

Recomandări                                                                                 

  • Kuta : Ku De Ta, Finns Beach, Engne Room;
  • Seminyak : La Favela, Mirror Bali;
  • Legian: Lxxy Bali;
  • Uluwatu: Savaya (Omnia), Karma Beach Club, The Cashew Tree.