Servicii de ospitalitate

Pentru că vreau să ai parte de o experiență inedită pe insulă, iți pun la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie pentru vacanța ta.

Obținerea vizei

 Romania este pe lista țărilor care pot intra în Bali cu viza on arrival (VOA).Adică cei care ajung aici primesc o viză temporară de 30 de zile direct din aeroport, cu cu posibilitatea extinderii a încă 30 de zile. Cu VOA poți sta 60 de zile în Bali. VOA costă 35$ pentru 30 de zile.

  Pentru cei care doresc să petreacă o perioadă mai lungă de timp pe insulă, au nevoie de o viză de business sau de turist, ambele sunt la fel, au același scop și același cost. Pentru obținerea vizei sunt necesare următoarele documente:

  • - Poză pașaport;
  • - Poză certificate vaccinare;
  • - Poză tip buletin.

Costul vizei si durata de procesare: 

  • 280 EURO / persoana - eliberare in 14 zile
  • 330 EURO / persoana - eliberare in 7 zile

Transport

Este unul dintre lucrurile esențiale de care ai nevoie atunci când mergi în vacanta.

  • Șofer personal (75 euro/zi);
  • Transport de la aeroport către cazare și invers;
  • Închiriere mașină (20 – 30 euro/zi în funcție de capacitatea de locuri și de tip: automată sau manuală);
  • Închiriere scuter;
  • Autobuz (prețul diferă în funcție de capacitate).


Cazare

Pentru că perioada pandemiei a afectat foarte mult turismul în Bali, multe locații nu mai arată ca în pozele de pe site-urile de închirieri. 

Așadar iți ofer consultanță în găsirea cazărilor în funcție de nevoile tale, de bugetul pe care îl ai, vei avea video în timp real de la fiecare locație și preturi mai mici decât pe site-urile de închiriat.

Obiective turistice

În funcție de timpul pe care vrei să-l petreci în Bali te îndrum către cele mai spectaculoase locații de vizitat pe insulă. Te invit să vizitez meniul “ Locuri faine ”de pe site-ul balinezu.ro

Pentru serviciile ce țin de obținerea vizei,  căutarea și stabilirea locației perfecte pentru tine și transport comisionul meu este de 17% din valoarea totală celor stabilite mai sus.

Exemplu:

– cazare pentru două săptămâni (2 persoane) + închiriere scuter + obținere viza 

– 500 euro (cazare) + 80 euro (scuter) + 500 euro (viza) = 1080 euro x 17% = 180 euro (comision)

Informații referitoare la biletele de avion

Așa cum li s-a întâmplat și altor persoane, mi s-a întâmplat și mie. De exemplu am cumpărat un bilet de avion și banii mi-au fost blocați , zborul achiziționat a fost anulat, deoarece sunt companii care nu au zbor direct către Bali.

Asistență telefonică

Informații despre tot ce ai nevoie să știi pentru o vacanță în Bali.Asistență pe tot parcursul pregatirii vacanței cât și după ce ajungi în Bali.