Plajele din Bali

Datorită reliefului variat vei găsi plaje extreme de diferite, fiecare având farmecul ei. În sudul insulei vei găsi plaje cu nisip fin și auriu, apă turcoaz, stănci pe alocui și vegetație luxuriantă, potrivite pentru familii, relaxare și surf.

În sudul insulei vei găsi plaje cu nisip fin și auriu, apă turcoaz, stănci pe alocui și vegetație luxuriantă, potrivite pentru familii, relaxare și surf.

Plaja Nusa Dua este un loc minunat pentru familii, fiind foarte curată cu nisip alb și culoarea oceanului de un albastru perfect. Este o zonă de stațiune, unde există hoteluri, restaurante și de asemenea o zonă unde vei putea practica o serie de sporturi nautice.

292430323

Pererenan Beach este una dintre cele mai populare plaje de călărie de pe insulă. Este o plajă foarte renumită pentru surfing, cel mai bun moment pentru valuri este între aprilie și octombrie. Înotul nu este o idee prea bună, deoarece are valurile sunt agitate și curenți subterani. Este un loc frumos dacă vrei să scapi de mulțimile care frecventează de obicei celelalte plaje.

Edb5e83d 38e6 48f8 Bedb 53e75fe66a5f

Plaja Bingin este o plajă uimitoare, cu o vedere care iți fură privirea la întinderile turcoaz  ale Oceanului Indian. Aceasta este un adevărat paradis pentru surferii care vin aici din întreagă lume pentru cucerirea valurilor puternice din ocean.

Alte plaje unde te poți bucura de apa albastră precum cristalul și nisip alb sau auriu: Dreamland, Plaja Melasti. De mentional faptul că poți ajunge cu scuterul destul de aproape la cam toate plajele.

Plaja Pandawa

Melasti Beach Bali 800x500 1

În nordul insulei vei găsi plaje cu nisip negru, deoarece se află în apropierea vulcanului, totuși sunt plaje foarte căutate pentru pasionații de scufundări. Cele mai cunoscute plaje sunt: Amed, Lovina și Balian.

Plaja Amed este preferata pasionaților de viață marină și scuba diving. Adevărata frumusețe a acestei atracții nu este plaja, ci în larg sub apă. Este un adevărat paradis pentru scafandri, având o multitudine de specii de corali, pesti și mamifere marine. Fiind destul de departe de toate atracțiile insulei, recomand să iți aloci macar 3 zile pentru a explora zona.

Balidiving1a